Orlando

.

Wij hebben de laagste vliegtarieven voor u!

Bij American Estates bent u aan het juiste adres voor uw complete reis naar Amerika en Canada. Wij hebben speciale tarieven wanneer u uw vlucht combineert met een verblijf en/of autohuur. Maar losse vliegtickets zijn ook boekbaar via ons.
Wilt u New York of een andere stad combineren met een zonnige vakantie in Florida? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Veel airlines bieden een gratis tussenstop aan binnen Amerika voor de tarieven die wij kunnen leveren.
Wij maken er een sport van voor u de beste vluchtschema's en tarieven te vinden. Hier worden wij dan ook regelmatig over gecomplimenteerd :).
Wij zullen waar mogelijk vluchtschema's met directe vluchten aanbieden of maximaal 1 overstap en geven vaak meerdere opties qua vluchtschema's, zodat u als klant de controle in handen heeft en uw vluchtschema's totaal naar wens zijn.
Vluchttarieven worden opgebouwd uit meerdere onderdelen, zo is er het basis tarief en zijn er de luchthavenbelastingen. Het basis tarief is afhankelijk van de beschikbaarheid en de aankomst- en vertrekdatum. Veelal zijn tarieven dynamisch geprijsd en kunnen verschillen door eventuele weekendtoeslagen of speciale aanbiedingen van airlines.
Wacht niet langer en vraag bij ons een vrijblijvende offerte op voor uw welverdiende vakantie!
Wij zijn bereikbaar via email of per telefoon op: 055 - 355 1326 (12:00 - 18:00).
Wij werken samen met alle grote airlines, zoals Delta Air Lines, KLM, United Airlines, American Airlines, JetBlue, British Airways, Lufthansa, Virgin Atlantic, Aer Lingus en Icelandair. Heeft u zelf een goed tarief online gevonden? Geef dit bij ons aan, vaak kunnen wij dit ook aanbieden.
                           

 
Zelf offerte maken Villa's Orlando Villa's Golf van Mexico
Vliegtickets Huurauto Hotels USA/Canada Contact
Attractie Tickets Villa en Florida Map Algemene Informatie
Walt Disney World Tickets Universal Studios Tickets SeaWorld Tickets