Orlando

.

Villa's Golf van Mexico
ENGLEWOOD MARCO ISLAND BRADENTON
FT MYERS
PORT CHARLOTTE NAPLES

ENGLEWOOD VILLA's

Onze stijlvolle Gulf Coast Homes in Englewood zijn perfect onderhouden en bieden u de vrijheid om te genieten van uw vakantie precies zoals u dat wilt.
 
Englewood is een kleine en vriendelijke plaats die de oude charme van Florida heeft behouden. De locatie, net ten zuiden van Sarasota, is de thuisbasis van enkele van de beste stranden in Florida. Het stadscentrum heeft een scala aan restaurants waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd, gevolgd door een wandeling langs Main Street in de avond. Englewood is zeer goed ontwikkeld en breidt zich nog steeds uit, maar heeft zijn oude charme weten te behouden. Het is goed verbonden, zodat de grotere steden Tampa, Orlando of zelfs Miami niet verder zijn dan 200 mijl.
 
Uw comfort is gegarandeerd met ruime, luchtige interieurs aangevuld met uw eigen zwembad. Vanuit de woonkamer leiden openslaande deuren naar uw eigen afgeschermde zwembad, waar u kunt genieten van een verfrissend drankje en getuige kunt zijn van een aantal fantastische zonsondergangen. Een wasmachine en droger helpt u bij uw wasgoed, en als u een film wilt kijken, zijn er televisies in de woonkamer en grote slaapkamer. Buiten kunt u ontspannen op het zwembadmeubilair of een verfrissende duik nemen in het zwembad."


Zelf offerte maken Villa's Orlando Villa's Golf van Mexico
Vliegtickets Huurauto Hotels USA/Canada Contact
Attractie Tickets Villa en Florida Map Algemene Informatie
Walt Disney World Tickets Universal Studios Tickets SeaWorld Tickets