Orlando

.

Reacties clienten American Estates

Enkele van de vele positieve reacties die wij ontvingen: 

Beste American Estates,
Ik wil graag even een reactie geven op de reis die wij afgelopen weken mochten maken naar Florida.
het huis, de auto en de tickets voor de parken had ik via uw organisatie geregeld.
Ik wil u laten weten dat wij zeer tevreden zijn met de manier waarop alles geregeld is en de duidelijkheid. Alles is ruim op tijd in huis.
De beschrijving van de autohuur alsmede de routebeschrijving naar het bedrijf voor het huis was zeer duidelijk.
Al de tickets en vouchers waren makkelijk in te wisselen.
Het huis was fantastisch erg mooi en groot en heel erg schoon, wat heel prettig is.
We hebben een geweldige vakantie gehad mede door u.
U kan ervan op aan dat ik American Estates aan iedereen ga aanbevelen.
Een volgende keer ga ik zeker weer via American Estates.
Met vriendelijke groet,
Manon M.
Den Haag
Dames en heren,

Wij zijn al weer een paar weken terug in Nederland.

Wij hebben een aantal opmerkingen bij de reis die wij bij jullie geboekt hebben.

Het is natuurlijk afwachten wat je krijgt als je voor het eerst een dergelijke reis via het internet boekt.
Toevallig hebben wij jullie site gevonden en zonder iets van jullie af te weten hebben wij de stap genomen en dat kan natuurlijk risico's inhouden.

Als doorgewinterde reizigers zijn we wel wat gewend op zowel luxe niveau (zakelijk en privé) als op rugzak niveau.
Bovendien kom ik zakelijk regelmatig in de buurt van Orlando dus weten we ook nog wel iets af van de omgeving.

Ofschoon de reis niet direct een volledig georganiseerde reis genoemd kan worden willen wij een aantal rapportcijfers geven bij de zaken die door jullie voor ons zijn gedaan:

web-site informatie goed
telefonische informatie prettig en goed
behulpzaam goed 
communicatie-informatie (schriftelijk) uitstekend
reisbescheiden afleveren uitstekend (wij hebben het nog nooit eerder meegemaakt dat wij alle reisbescheiden zo lang vantevoren en zo prompt na onze betaling ontvingen)
huurauto ophalen via de ALAMO speed voucher geregeld, uitstekend
routebeschrijving uitstekend
sleutel afhalen juiste informatie
huisvesting uitstekendPrijs-kwaliteit uitstekend.

U kunt er van verzekerd zijn dat wij uw naam aan anderen zullen doorgeven als de verzorger van uitstekende reizen (hebben we overigens reeds een paar keer gedaan)

bedankt en met vriendelijke groeten,

Fam. A S
WIJK BIJ DUURSTEDE

Toen wij afgelopen zaterdag bij elkaar waren om de foto's van onze Florida vakantie te bekijken

kwam toen naar voren dat eigenlijk alles door u heel goed geregeld was en dat wij een beetje verzuimd hadden om u daar alsnog hartelijk voor te bedanken.

Namens ons vijven alsnog hartelijk dank en hopelijk mogen wij in de toekomst nog eens gebruik maken van uw diensten.

L. B. & B. S
Harderwijk

 

Misschien vindt u het leuk om te vernemen hoe de bij uw geboekte reis van 9 t/m 23 mei naar Florida is verlopen. Voor de eerste keer naar Florida is toch wel een avontuur. dit avontuur is ons erg goed bevallen, zowel bij mijn zoon en schoondochter, als mijn 2 broers.De in uw brochure genoemde voorzieningen, de villa, de opvang op Orlando Airport en het welkomstpakket waren uitstekend. Boven verwachting! Wij hebben enorm veel gezien (uiteraard de Disney parken) en genoten van het schitterende weer en niet te vergeten het fraaie zwembad. Werkelijk een fijne vakantie.

W. v.d. B.
Zeist

 

....Wat ons even van het hart moet is dat alles bijzonder goed is bevallen en dat wij zeker weer bij U terug zullen komen voor toekomstige vakanties........
......Het was echt fantastisch! Prachtig, verzorgd en geoutilleerd huis, auto prima. Bedankt!........
.....Rest mij u te bedanken voor de organisatie van onze reis die alleszins geslaagd is. het huis voldeed boven verwachting en de organisatie ter plaatse klopte als een bus. Nogmaals mijn dank..........
....De vlucht met Martinair was perfect; de villa overtrof onze stoutste verwachtingen; de auto was fantastisch; het weer was perfect en het verblijf inclusief alle bezoeken (zoals Disney 3x. Kennedy Space Centre, Daytona Beach, Cypress Gardens en nog veel meer: het was werkelijk fantastisch. We hebben een fantastische vakantie gehad en het was uiteraard veel te kort zodat we binnen afzienbare tijd nog een keer gaan en (uiteraard) weer via uw kantoor. Nogmaals onze hartelijke dank en tot een volgende keer.......
....verder wilde ik u mededelen dat wij een formidabele vakantie gehad hebben in Florida. Alle (hooggespannen) verwachtingen zijn uitgekomen. Met name het huis vonden wij zeer aangenaam.....
Hierbij willen wij gaarne onze waardering uitspreken over de organisatie en kwaliteit van onze vakantiereis naar Florida via American Estates.
Wij waren nog nimmer in de USA geweest en waren bij het zien van de woningen onder de indruk van de kwaliteit.
Ook het autoverhuur bedrijf heeft op ons een goede indruk achtergelaten.
Wij zullen deze manier van reizen en verblijven in Florida aan iedereen aanbevelen.
 Met vriendelijke groet,
 Familie M. S, IJsselstein.
Hierbij willen wij u alsnog laten weten, dat wij bijzonder hebben genoten van van onze vakantie in Florida.
Alles was prima geregeld. De vliegreis (gereserveerde plaatsen ) de huurauto, maar zeker ook de geboekte villas in Sarasota, Orlando en als klap op de vuurpijl het Beach House in Fort Myers Beach.
Met heimwee denken wij hieraan terug. Niets was ons teveel beloofd.
 Daarom ook beslist .... tot een volgende keer.
 Met vriendelijke groet,
 Familie S.
Sassenheim.
Vorige week vrijdag zijn we teruggekeerd van onze vakantie uit Florida. We hebben diverse keren reizen geboekt bij verschillende reisbureaus, maar geen enkele keer waren de zaken zo goed geregeld als bij u. Alles is prima verlopen en tot in de puntjes verzorgd, daarvoor onze complimenten. De villa  overtrof onze verwachtingen en we hebben er een uitstekende tijd gehad. Ook de locatie was prettig i.v.m. de winkels in de nabijheid. 
Nogmaals willen wij u hartelijk danken voor uw goede zorgen.       
Beste mensen achter de schermen van American Estates, inmiddels terug van een weekje vakantie in Florida, willen we jullie nog even hartelijk danken voor al het regelen. De villa, de auto, de vlucht - het was allemaal perfekt. Zelfs jullie waarschuwingen omtrent extra's opties bij de autohuur kwamen nog van pas, want -gaar als we waren van de vlucht- kregen we daar toch enige opties ongevraagd 'kado', maar dat hebben we de volgende dag zonder problemen terug kunnen draaien. Het was onze eerste ervaring met een via internet geboekte reis, en we zouden het ZO weer doen! Nogmaals hartelijk dank voor alles! HJ KB HL
Hiermee wil ik mijn tevredenheid uiten over de bij U geboekte reis. Alles klopte precies en de onderkomens zijn schitterend,vooral de villa in Timberwoods is ons zeer goed bevallen, landelijk en toch centraal bij winkels en beste restaurants. Als wij weer eens besluiten om naar Florida te gaan doen wij dat zeker via American Estates. Mijn complimenten over deze goede opzet.
P.G. van L. te H.
 

Zondagochtend waren wij weer terug in Nederland en kunnen terugkijken op een schitterende vakantie. Ik stuur u een foto toe van de pool achter de villa bij avondlicht, als u wilt mag u deze foto gebruiken op uw website als dank voor de fantastische vakantie!

Met vriendelijke groeten,
P en R van V. te Delft.

Inmiddels zijn wij weer terug van ons verblijf in Florida.
Gaarne willen wij u melden dat we het ontzettend naar ons zin hebben gehad op Southern Dunes. De villa was top! Het zwembad zalig en de golfbaan zeer mooi. Ik had mijn golfstokken meegenomen en met veel plezier (behalve het feit dat elke keer mijn bal in een bunker verdween) gegolfd. De reis verliep zonder enig probleem.
Wij willen u en uw organisatie bedanken voor de uitstekende service en informatie. Wellicht dat wij een van de komende vakanties weer die richting uitgaan.
 
Met vriendelijke groet,
 
Jan, Jeanet, Ilse en Martijn van S.-B. te Roosendaal.
Ik en mijn gezin wilden even doorgeven dat wij echt genoten hebben van onze vakantie. Het was fantastisch. Alles was perfect geregeld en is zeker voor herhaling vatbaar.

Mevr C.L. te Tilburg

Afgelopen dinsdag (28.8) zijn wij aangekomen na een meer dan uitstekende vakantie.
Het was absoluut TOP !

Onze complimenten over de manier waarop e.a. was georganiseerd.  Niet alleen in het voortraject (Offerte op oudejaarsdag binnen 8 uur ontvangen) maar ook de verdere afhandeling tot het moment van vertrek.

Het huis op Southern Dunes lag schitterend met uitzicht op het zwembad en de daarachter gelegen golfbaan. Het was schoon en van alle gemakken voorzien. Vanuit dit huis hebben we een zwaar Disney programma afgewerkt in toch in deze tijd ook drukke parken, waarbij Epcot Center en Animal Kingdom echte toppers waren.

Na twee weken vertrokken we naar Bonita Beach aan de Golf.  Het huis was weliswaar wat ouder, maar zag er nog uitstekend uit en was prima ingericht, met ook hier een heerlijk zwembad. In deze week wat meer rust gehad en alleen Miami en Everglades city bezocht.  Onze angst voor de alligator is volledig verdwenen na het voeren van marsh mellows, waar ze kennelijk gek op zijn. 
De afsluiting was een lang weekend in New York City, waar we een Broadway show bezocht hebben, een Dinner cruise, de gebruikelijke rondrit met de dubbeldekkers en een tochtje met een stretched limo. Een perfecte afsluiting van een onvergetelijke vakantie, waarbij het meeste is vastgelegd in 12 uur video.

We hadden ons veel voorgesteld van deze vakantie en dat is meer dan uitgekomen. Onze dank voor de prima organisatie. We kunnen dit iedereen aanbevelen.

F. Sinnema te U.

Gisteren teruggekeerd van een zeer geslaagde vakantie in Florida. Vlucht, huurauto en huis perfekt! !De vluchten met Delta via Atlanta naar Tampa verliepen uitstekend volgens schema met korte overstaptijden en vriendelijk cabine personeel. De huurauto was perfekt. Het huis was werkelijk prachtig.Groot huis in een rustige omgeving, goed ingericht en een prachtig zwembad. De bereikbaarheid van Disney,Universal etc.was uitstekend. Onze boeking was erg laat maar het produkt voldeed volledig aan onze wensen. Wij zullen American Estates van harte aanbevelen aan onze vrienden en andere relaties. In de toekomst zullen wij zeker gebruik willen maken van jullie betrouwbare produkten.
Hartelijk dank voor de uistekende dienstverlening!!
Vriendelijke groet namens het gehele gezin,
Edwin van der V.
Hallo allemaal
 
Via jullie reisbureau hebben we geboekt en jullie hebben
alles perfect geregeld voor ons.
Alles was keurig netjes verzorgt en er is niet op aan te
merken.
Zo kom je dat niet niet vaak tegen.
De route beschrijving voor de sleutel was perfect,naar de villa toe was perfect en de villa was helemaal perfect.
mooi,schoon en keurig netjes,alles was aanwezig.
de tickets 4 dagen disney was ook goed geregeld.
wij hebben genoten 7 dagen en dankzij jullie een onbezorgde vakantie gehad.
mochten we ooit weer gaan zullen we weer bij jullie boeken.
BEDANKT VOOR ALLES EN GA ZO DOOR
 
                       Groetjes
                        Familie D. en Familie K.         
We zijn een weekje terug uit Florida en we willen even bedanken voor de uitstekende service. We waren blij verrast dat op de vluchten onze stoelen al gereserveerd waren. Dat gaf, zeker omdat alle vluchten overboekt waren, een goed gevoel  !
 
We waren zeer tevreden over de kwaliteit van de villa. Wat lag Southern Dunes er mooi bij en bovendien 's nachts nog bewaakte toegang. We hebben regelmatig gebruik gemaakt van het zwembad. Nuttige informatie die we vooraf hadden willen hebben was de Wal*Mart die echt om de hoek lag. Lekker 's avonds even fastfood inladen en in de villa oppeuzelen. Vooral de eerste avond toen we laat (naar Nederlandse tijd) aankwamen was het prettig de eerste boodschappen om de hoek te kunnen doen. Leuk was ook dat de villa naast de golf baan lag. 's morgens bij het ontbijt konden we de droge tikken van de tie-off prima volgen.
 
Kortom, bedankt voor de goede service. Als we ooit weer eens naar Florida gaan, dan zeker met American Estates en op Southern Dunes. Wat een perfecte vakantie.
 
groeten, Fam. H.

.....Als ik een maand thuis ben heb ik alweer heimwee naar Florida! Dat blijft
het hele jaar zo! Nu begin ik de maanden tot het vertrek al te tellen.
Als je daar eenmaal geweest bent, ben je echt hopeloos verloren en denk je
het hele jaar aan Florida. Een fijne gedachte natuurlijk, maar ...Wim S. Den Haag

Beste mensen van American Estates,

Net terug van een 3 weekse reis naar Florida. Wij( 2 volw en 3 kinderen van 6,10 en 15 jaar)
willen jullie graag laten weten hoe het is geweest.
Ik had jullie site al vaker bezocht maar nog nooit iets geboekt, voorheen altijd bij een ander gedaan.

Nou, dit jaar dus via jullie.
Bij aankomst in Orlando werden wij totaal verrast door de luxe en ruimte van ons 2 slaapkamer
appartement Cypress Pointe Resort (Lake Buena Vista).
De prijs van deze accommodatie waarin wij 19 nachten zijn verbleven was in onze ogen 
echt bespottelijk goedkoop, en de tax was er al bij inbegrepen.
Wij hebben voor ons gevoel echt 3 weken voor een dubbeltje op de eerste rang gezeten.
We zaten op de 5e verdieping, uitzicht op het zwembad vanaf een mooi terras en elke avond
konden we vanaf hier genieten van het vuurwerk van zowel het Magic Kingdom als Epcot
(beide 7 km afstand).
Kortom we hebben vreselijk genoten, alles was super, geen enkel minpunt en een absolute
aanrader voor iedereen!!!!!!!
Voor ons was het de 5e keer dat we naar Florida gingen en we waren dus best op de
hoogte van het aanbod daar, toch zijn deze vakantie onze verwachtingen in alle opzichten
overtroffen.
We gaan in de toekomst beslist weer terug en weten dan ook zeker dat we wederom
bij jullie zullen boeken, tevens hopen wij dat jullie bovenstaande accomodatie in Orlando
nog lang zullen aanbieden, een absolute aanrader!!!!!!!!!

Namens ons hele gezin BEDANKT.............
Fam G. uit V.
 
Geachte heer, Onlangs hebben wij bij u een reis geboekt vertrek 28/12 terug 6/1'05 naar Orlando, een villa op het golfresort Southern Dunes. Ik wil u graag even mededelen dat wij een prachtige reis hebben gehad en alles perfect geregeld was. De vliegreis ging ook goed alleen hadden wij hier een uur vertraging op Schiphol dus wisten wij niet of wij de vlucht van New York naar Orlando konden halen, we hadden namelijk maar 1 1/2 uur tijd om over te stappen.I New York dus nog maar een 1/2 uur. Maar wij werden opgewacht door een medewerker van Delta Airline en zij heeft ons geholpen zodat wij hardrennend met bagage toch nog meekonden er waren meer mensen die ook hetzelfde vliegtuig hadden. Dit was even spannend maar ook wel weer leuk. Kregen voorrang bij de immigratie. In Orlando stonden er verschillende auto's en konden wij in onze catogorie er een uitzoeken na zorgvuldig kijken hebben wij een mooie royale DODGE genomen. De villa was hardstikke mooi, mooi park, keurig zag alles er uit, magnefiek zwembad kortom te mooi om waar te zijn. Het park lag erg gunstig t.o.v. de attracties. Kortom wij hebben een gewldige vakantie gehad in Orlando , zeker ook te danken aan u omdat alles optimaal geregeld was. Onze complimenten hiervoor, wij zullen uw website dan ook aanbevelen bij bekenden en anderen. Ook was het weer buitengewoon mooi 24 tot 26 graden veel zon het kon niet beter. In een woord geweldig, wij hebben met elkaar erg genoten van deze goed verzorgde reis. Hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Fam. M. te H.
Langs deze weg willen wij je bedanken voor de perfecte wijze waarop onze Amerika reis is verzorgd. Na aanvankelijk wat bedenkingen vooraf (zaken doen via het internet), zijn we nu helemaal om. Alles is zeer snel en accuraat door American estates afgehandeld. De reis verliep perfect, de villa was mooier en beter uitgerust dan we vooraf vermoeden en ook de huurauto was prima geregeld! Ook de Disney hopper pas maakte dat we vlot bij de attractieparken naar binnen konden. Dat alles en natuurlijk een fantastische omgeving heeft ervoor gezorgd dat wij van een onvergetelijk vakantie hebben genoten. Het weer in de kerstvakantie was prima (22-25 graden gemiddeld) Bijkomend voordeel was dat de dollar in vergelijking tot de euro laag stond en de prijzen in Amerika beslist lager liggen dan in Nederland. Het was voor ons de eerste Amerika reis, maar we willen er beslist weer naar terug. En dan het liefste met American Estates! Met vriendelijke groet, A. en R. G. te A
Beste reisorganisatie, Ik heb vanmorgen de moeite genomen om u alsnog te informeren over onze bevindingen van de reis met uw organisatie naar amerika. Allereerst wil ik u complimenteren voor de snelheid waarmee papieren, reeds ruim voordien, aanwezig waren. Dat geeft rust. Vervolgens de reis op zich. Alles was prima geregeld. Vluchten, autohuur, hotelovernachtingen en villa op Southern Dunes waren perfect. Ja echt, dat meen ik. Het heeft ruim onze verwachtingen overtroffen. Mede hierdoor is onze vakantie een geweldig succes geweest. Veel zon en plezier. Hiervoor onze dank. Dus: Een tevreden klant die het aan iedereen door zal geven hoe tevreden hij was! Met vriendelijke groet, Namens het gezin M te R.
Hierbij willen wij u laten weten dat wij het GEWELDIG hebben gehad in Orlando. Wat een heerlijk huis!!!! Alles erop en eraan. Onze dochter van 3 heeft genoten van het zwembad en ze heeft het er nog elke dag over. Ook de omgeving.............. in een woord schitterend. We zouden zo morgen weer terug willen. Bij deze hartelijk bedankt voor de goede organisatie en service en we komen in de toekomst zeker weer boeken. Verder vertellen we iedereen die het horen wil wat een fijne vakantie het was en het is zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen of met kids en opa en oma. Dank u wel!! Met vriendelijke groet, M.J. te A.
Hallo, Wij zijn gistermiddag weer in Holland aangekomen. Wat hebben wij een grandioze vakantie gehad. Zowel vluchten heen als terug verliepen zonder enige vertraging of wat dan ook. De auto halen alles was perfect geregeld en alles liep als een trein. Sleuteladres prima te vinden en ook alles oke en wat een geweldig huis hadden we. Schoon alles maar dan ook alles aanwezig en een heerlijk zwembad. We hebben heerlijk genoten van Disney en andere parken en ook onze Dolfijnendag was een dagje hemel op aarde Gigantisch gewoon. Het kon dan ook niet beter zijn op het 2e adres in Fort Myers Beach. Toch wel dus. Want ook hier weer een schoon mooi gezellig geweldig strandhuis. Heerlijke stranden lekker uitgerust maar toch nog de Everglades meegepakt. Ik kan nog uren doorgaan maar wil eigenlijk alleen maar zeggen en tevens jullie bedanken voor het perfecte regelen alle info vooraf en petje af hoor! Volgend jaar weer een beetje sparen maar dan gaan we zeker nog een keer. En mochten wij ooit mensen kennen die hetzelfde van plan zijn dan bevelen wij van Harte jullie aan! M vr gr M. D.
Wij hebben 3 jaar geleden een reis via internet geboekt bij American Estates uit Apeldoorn. Dat is natuurlijk best wel spannend omdat je niet echt weet of alles wat beloofd wordt ook nagekomen wordt. Dat is dus wel het geval. Wij waren met 7 mensen en hadden een huis met zwembad voor 2 weken gehuurd, daar zat een minivan bij. Ruim voor ons vertrek hadden wij alle reisbeschijden ontvangen en daardoor konden wij ruim van te voren alles doorlezen. Checken of alles goed was en andere informatie die er bij gevoegd is. Bij aankomst gemerkt dat via de voucher bij Avis alles snel geregeld is. De auto was in ieder geval in orde. De routebeschrijving naar het huis waar we onze sleutel moesten halen was prima en duidelijk. Ons huis was ook geweldig en compleet. Allemaal dus uitstekend geregeld. Dit is dus ook de reden dat nu mijn ouders naar Florida wilden wij ook weer meegingen. Maar wel via American Estates dus. We gaan weer met ze 7-en. Alleen maar lof voor American Estates. Een aanrader voor iedereen. Bedankt R. L. te Den Helder
Wij zijn nu alweer ruim een week thuis en zijn nog helemaal vol van onze geweldige reis naar Orlando. Voordat ik een dochter had, zijn wij een paar keer naar Amerika geweest en hebben schitterende rondreizen gemaakt. Toen we destijds in Orlando terecht kwamen en ik de blije gezichtjes van al die kinderen in de pretparken zag, dacht ik, als ik ooit een kind heb, wil ik met haar of hem hier zeker terugkomen! Inmiddels hebben we een dochter van 10 jaar oud en we vonden haar nu oud genoeg om de vermoeiende reis aan te kunnen, plus de soms hele spannende attrakties. Vrienden besloten met ons mee te gaan en we hebben de hele reis bij American Estates geboekt. Wel spannend om het zo te doen, want normaal boekten wij altijd via een reisgids. Om een lang verhaal kort te maken; wij hebben een geweldige reis gehad. De reisbescheiden hadden wij ruim van te voren in huis, inclusief de Disneypassen. De vluchten gingen perfect op tijd en in Orlando stond er een prachtige auto (4 wheel-drive) voor ons klaar. De villa met 4 slaapkamers, 2 badkamers en prachtig prive zwembad, was schitterend, ruim en schoon en werkelijk alles was aanwezig, t/m 2 tv's, video en dvd spelers toe. Het overtrof werkelijk onze verwachtingen. We zijn naar 6 pretparken geweest en de andere dagen hebben we heerlijk aan ons zwembad gelegen. En ondanks het een hele vermoeiende reis was voor een 10-jarig kind (de lange vliegreis, het tijdsverschil, de hitte, de vele pretparken) was zij ook zeer enthousiast! Een pluim voor American Estates!
Beste American Estates, Net teruggekeerd van een fantastische reis naar Florida, willen wij u graag even bedanken voor de geweldige organisatie. Alles klopte tot in de details: de vluchten, de hotelovernachting in Miami, de autohuur, de villa in Kissimmee, de routebeschrijvingen etc. Een heel goede dienstverlening tegen scherpe tarieven! fam. A. Prinsenbeek
Het was zoals gewoonlijk weer grandioos !!! Goede vlucht gehad met United heen en weer. De villa was uitmuntend, zo mooi en groot dat we dat bijna niet konden geloven dat we op het goede adres waren. Bedankt voor de goede zorgen. En ik hoop tot volgend jaar !! We gaan zeker weer een keer terug. Met vriendelijke groeten, A. D. te Almere
Beste American Estates, Na een aantal succesvolle keren Florida bezocht te hebben, gingen we nu voor de eerste keer via American Estates. Het is ons bijzonder goed bevallen. De vliegreis was perfect, twee keer kregen we zelfs een upgrade naar economy plus. Ook fijn was dat de kinderen een kindermaaltijd kregen aan boord. De autohuur met Dollar via de vouchers ging uitstekend. Ophalen van de villasleutels ging ook probleemloos. Wat een geweldige villa! De bedden waren prachtig opgemaakt met handdoeken gevouwen als zwanen. Heel leuk detail. Disneyparken waren goed te doen vanuit de villa. Kortom, we hebben enorm genoten en zullen in de toekomst zeker weer via American Estates een Floridareis boeken. Met vriendelijke groet, Carli van der S. en familie.

terug naar homepage